woensdag 20 november 2013

Feest opa en oma & outfit

Alweer sorry dat ik zolang weer niks van me heb laten horen, ik heb het zó druk met school, niet normaal. Ik heb alle cijfers (op 1 na) terug van mijn toetsweek, en dit is echt vreselijk. Ik heb maar één voldoende gehaald (een 5,8 voor wiskunde), en de rest zijn allemaal cijfers in de 3 of in de 4. Ik ben hier echt helemaal kapot van, en ben helemaal in de stress. Dit is mijn examenjaar en ik moet echt keihard aan de bak.
En ik dacht; oh na de toetsweek kan ik rustig aan doen, maar dit is niet waar. Ik moet druk bezig met verslagen en werkstukken, en dit kost echt superveel tijd. Daarom dat het bloggen er een beetje bij in schiet..
Buiten al deze stress om, heb ik afgelopen maandagavond een superleuk feest gehad ter ere van het 50-jarig huwelijk van mijn opa en oma. Er zijn wat foto's gemaakt van mijn outfit, en foto's samen van mij en mijn vriend. Die wil ik jullie graag laten zien omdat ik ze erg mooi vind geworden.

Mijn outfit:
De jurk komt van de New Look collectie van de V&D weg, en de hakken zijn van mijn zus (van de Dolcis).
Het was een hele leuke, drukke en gezellige avond. Ik had ook een gedicht gemaakt voor mijn opa en oma die ik samen met mijn neefje op ging lezen. Ik lag helaas wel heel laat in bed, en mijn voeten deden pijn van de hakken, maar het was het waard.

Een beetje een korte post, maar ik moet weer aan de bak voor school! Ik hoop wat vaker te kunnen posten de komende tijd, maar ik moet wel zeggen dat dit erg lastig gaat worden.


3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...